Jouw adres voor verse haring

Wil jij haring bestellen voor een haringparty? Dan ben je aan het juiste adres bij Visspecialist Jaap Struik. Bij mijn vishandel kun je allerhande visgerechten bestellen, voor een compleet feest of ander samenzijn. Ook op het gebied van haring vertaal ik jouw wensen graag naar precies die producten die jij zoekt. Wil jij jouw evenement verder aankleden met complete vissalades of visschotels? Ook dan ben je bij mijn viswinkel aan het juiste adres. Neem contact met mij op om jouw gewenste hoeveelheid haring te bestellen.

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Bestel je haring zoals jij deze wenst

Voordat je aan het bestellen gaat, wil je natuurlijk graag weten wat voor een vis ik verkoop. Wat je bij mijn vishandel zeker weet, is dat ik alleen duurzame, verse vis verkoop. Ik lever alleen wild gevangen vis uit een MSC gecertificeerde visserij of ASC gekweekte vis. Een ander groot voordeel van mijn aanpak als visspecialist is dat ik optimaal rekening houd met ieders wensen. Wens jij voor jouw haringparty bijvoorbeeld alleen maar vis zonder E nummers? Dan zorg ik daarvoor. Sowieso gebruik ik steeds minder toevoegingen in mijn producten, waaronder zout en allergenen. Uiteraard geldt dit ook voor haring!

haring bestellenharing party

Geef aan me door wat je wenst voor jouw haringparty

Bij mij kun je verschillende haringschotels bestellen. Ik bied een haringschotel aan met hele haringen vanaf 10 stuks en een schotel met haringstukjes (ook vanaf 10 haringen). Dat jij op jouw haringparty alleen de lekkerste haring wilt presenteren, snap ik als geen ander. In dat geval zit je bij mijn viswinkel helemaal goed. Er is nog geen jaar geweest dat ik onder de 8,5 scoorde in de AD haringtest! En ik ben al zelfstandig actief sinds 2012. Hoe ik deze continue kwaliteit kan leveren? Dan komt omdat ik alweer tot de 5e generatie van een gepassioneerde familie palingvissers behoor. Verder weet je bij mij het volgende zeker:

  • Mijn verse vis is ook echt vers te bestellen
  • Mijn vis wordt duurzaam gevangen/gekweekt
  • Mijn gerookte vis rook ik ambachtelijk op locatie

Kortom, ik hoor graag welke schotels jij wilt bestellen voor jouw haringparty!

Hoeveel haring wil jij bestellen?

Neem contact met mij op als je weet wat je wilt bestellen voor jouw haringparty. Je bereikt mij door te bellen naar 06-30732412 of stuur een e-mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Ik hoor graag welke schotels vol haringstukjes of hele haring jij wilt bestellen!