Zin in verse vis?

Verse vis bestellen doe je bij Visspecialist Jaap Struik. Bestel bij mij jouw gewenste visschotel, vissalade, haring of kies voor speciale visgerechten voor op de bbq. Omdat ik een ruim aanbod aan vissoorten aanbied, heb ik voor elke gelegenheid de juiste gerechten. Welke producten wil jij bestellen om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen? Geef vandaag nog aan mij door welke verse vis jij wilt bestellen!

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Kies jouw favoriete verse vis uit

De vissen die je bij mij kunt bestellen zijn allemaal duurzaam. Ik werk namelijk alleen maar samen met een MSC gecertificeerde visserij en een partij die ASC gekweekte vissen levert. Welke van de volgende vissoorten komen op jouw bestelling te staan?

  • Zalm, forel, tonijn
  • Kabeljauw, sliptong, zeetong
  • Zeewolf, zeeduivel, zwaardvis
  • Heilbot, tarbot
  • Sprot, griet

Alle combinaties zijn mogelijk. Bovendien kun je aan mij precies doorgeven hoe jij jouw verse vis wenst. Wil jij bijvoorbeeld genieten van een zo min mogelijk bewerkte vis? Geef dat dan aan me door. Dan voeg ik zo min mogelijk E nummers, zout en allergenen toe aan jouw gewenste vissalade of visschotel. Dus sta jij op het punt een aantal vissoorten te bestellen voor jouw evenement? Vergeet dan niet meteen door te geven hoe jij jouw gerechten wenst.

verse vis bestellen

Ontdek waarom bestellen bij mijn viswinkel verstandig is

Leuk om te weten, is dat ik alweer tot de 5e generatie van een gepassioneerde familie palingvissers behoor. Er werd daarom ook niet vreemd gereageerd toen ik in december 2012 besloot een mobiele vishandel te begonnen. Met mijn viswinkel garandeer ik je dat:

  • Mijn verse vis ook echt vers te bestellen is
  • Mijn vis duurzaam gevangen of gekweekt is
  • Mijn gerookte vis ambachtelijk wordt gerookt

Een andere manier om aan te geven dat ik voor hoogstaande kwaliteit sta, is aankaarten hoe anderen mij waarderen. Zo ontvangt mijn haring in de AD haringtest nooit minder dan een waardering van 8,5! En als jongste deelnemer aan de verkiezing voor de ‘Beste Visspecialist van Nederland’ in 2015, eindigde ik op niets minder dan de 2e plaats! Kortom, geef vandaag nog aan mij door welke vissen jij van me wenst.

Kom bij mij verse vis bestellen

Weet jij al precies welke vissoorten en -gerechten jij wilt bestellen voor jouw feest, bbq, evenement of andere samenkomst? Geef dit dan aan mij door, door te bellen naar 06-30732412 of stuur een e-mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Bij mij kun je de lekkerste verse vis bestellen, maar bekijk vooral ook even mijn aanbod in kant-en-klare visschotels en vissalades!