Barbecueën met verse vis

Heb jij zin in verse vis op de bbq? Kom dan bij Visspecialist Jaap Struik een bbq pakket of schotel bestellen. Wil jij de bbq helemaal compleet maken met een haring vooraf of een complete vissalade voor erbij? Ook dan ben je bij aan het juiste adres. Laat mij je tot slot voorzien van de lekkerste bereidingstips! Hierdoor wordt vis van de bbq eten een waar feest voor jou en gasten!

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Laat mij weten welke vis je bij mijn viswinkel wilt bestellen

Door uiterst eenvoudig duurzame vis te bestellen bij mijn viswinkel, kan ook jij gezond en bewust vis eten in Heerewaarden. Prettig om te weten is dat ik steeds minder zout en allergenen toevoeg aan mijn visschotels en vissalades. Je kunt bij mij zelfs vis zonder E nummers bestellen. De duurzame vis die ik vanuit mijn vishandel verkoop, is wild uit een MSC gecertificeerde visserij gevangen of ASC gekweekt. Waarvoor wil jij (gerookte) vis bestellen? Wil je verse vis voor op de bbq of is het tijd voor een haringparty? Een volledige vissalade of visschotel bestellen kan natuurlijk ook.

vis bbq spies

vis op de bbq

Kom bij mij een bbq schotel of pakket bestellen

Welke vis je ook op de bbq wenst, ik verkoop alleen maar duurzaam gevangen of ASC gekweekte vissen. Jouw gewenste bbq pakket of schotel kan bijvoorbeeld bestaan uit de volgende lekkernijen:

  • Coquilles
  • Mosselen
  • Japanse tonijn
  • Heilbot op spies
  • Gamba op spies
  • Gerookte zalm op spies
  • Franse of Indonesische witvis

Laat mij jouw wensen weten, dan stel ik graag precies dat bbq pakket of die bbq schotel samen waar jij behoefte aan hebt. Prettig om te weten, is dat ik mijn vis zo min mogelijk bewerk. Zo kun je vis zonder E nummers te bestellen. En voor mijn salades, schotels en pakketten gebruik ik zo min mogelijk zout en allergenen. Hoe wil jij jouw vis bestellen?

Voor wanneer wil jij een bbq pakket of schotel bestellen?

Ben jij er al uit welke vis jij op de bbq wenst? Laat mij weten welke bbq pakket of welke schotel jij wilt bestellen. Ik ben te bereiken via telefoonnummer 06-30732412 of stuur een e-mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Mag ik straks een kant-en-klare bbq schotel, een bbq pakket of een vissalade bij jou bezorgen? Of kies je toch voor hele, verse vis voor op de bbq?