Kies voor verse vissalades

Als je een heerlijke vissalade wilt bestellen, ben je aan het juiste adres bij Visspecialist Jaap Struik. Ik lever verschillende soorten vissalades, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Wat je wensen ook zijn, ik vertaal ze graag in verse, gezonde salades. Kortom, neem contact op met mijn mobiele viswinkel als jij een vissalade wilt bestellen!

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Ontdek welke salades je bij mij kunt bestellen

Een vissalade past op elke gelegenheid. Vrijwel iedereen houdt immers van vis. En zelfs diegenen die er niet zo dol op zijn, kunnen vaak wel volop genieten van smeuïge en rijke salade van vis. Fijn om te weten, is dat alle vis die ik verwerk in een salade ASC gekweekt of duurzaam gevangen is. Waar kies jij voor? Ik lever:

  • Zalm salades
  • Tonijn salades
  • Rundvlees salades

Uiteraard kan ik ook salades op maat maken. Je ziet, voor iedereen is er een passende salade. Sterker nog, als je graag wilt dat ik geen zout, allergenen of E nummers gebruik in de salades, dan houd ik daar uiteraard rekening mee. Laat mij vandaag nog weten welke gerechten je bij mij wilt bestellen.

 

vissalade bestellen

Redenen om een vissalade bij mijn viswinkel te bestellen

Mijn mobiele vishandel hanteert een andere aanpak dan de meeste viswinkels in de regio. Ik wijs je graag even op de punten waarin ik me onderscheid van deze andere vishandelaren:

  • Ik lever louter verse vis, ook op bestelling
  • Ik verkoop enkel duurzaam gevangen en gekweekte vis
  • Ik rook mijn gerookte vis op locatie op ambachtelijke wijze
  • Ik behoor alweer tot de vijfde generatie van een familie palingvissers
  • Ik werk al sinds december 2012 zelfstandig vanuit mijn eigen mobiele viswinkel

Deze uniek aanpak wordt al jaren door velen gewaardeerd. Dit is terug te zien in het feit dat ik in 2015, als jongste deelnemer aan de verkiezing voor de ‘Beste Visspecialist van Nederland’, werd beloond met een mooie 2e plaats! En in de AD haringtest heeft mijn haring nooit lager dan een 8,5 gescoord! Kortom, wat wil jij bij mij bestellen?

Kom bij mij jouw gewenste vissalade bestellen

Het bestellen van een vissalade is helemaal niet moeilijk. Van welke vissoort hou jij het meest? Geef dat aan mij door, dan maak ik er een heerlijke salade van. Bel naar 06-30732412 of stuur een e-mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Bekijk eventueel ook de rest van mijn assortiment. Je kunt bij mij namelijk niet alleen een rijke vissalade bestellen, maar ook complete verse vis, vis voor op de bbq en andere visschotels en -pakketten!