Kies voor complete visschotels

Wil jij voor een evenement een complete visschotel bestellen? Bekijk het ruime aanbod in visschotels van Visspecialist Jaap Struik. Of je nou vis voor op de bbq, voor op het gourmetstel of in de vorm van een heerlijke vissalade wenst, bij mij ben je aan het juiste adres. Als je de vis zelf nog wilt bereiden, geef ik je graag wat handige bereidingstips mee. Kortom, kom bij mijn mobiele viswinkel jouw gewenste visschotel bestellen!

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Kies alvorens het bestellen jouw favoriete schotel

Bij mij kun je diverse kant-en-klare schotels vol vis bestellen. Maar uiteraard kan ik ook maatwerk pakketten voor je samenstellen. Wat jouw wens ook is, ik lever alleen duurzaam gevangen en ASC gekweekte vissen. Hierbij alvast een greep uit de vissoorten op enkele visschotels:

  • Haringschaal
  • Gerookte zalm en paling
  • Coquilles, witvis, Japanse tonijn
  • Tonijn sashimi, mosselen en gamba’s
  • Hollandse garnalen, makreel, sprot en forel

Wens jij een bestelling te plaatsen voor vis of een vissalade zonder E nummers, allergenen en zout? Geen probleem. Geef je wensen aan mij door, dan vertaal ik deze in de heerlijkste, verse en gezonde gerechten.

 

visschotel bestellen

visschotel bestellen

Waarom een visschotel bij mijn viswinkel bestellen verstandig is

Mijn mobiele viswinkel werkt anders dan de meeste vishandels. Ik:

  • Lever uitsluitend verse vis, ook op bestelling
  • Verkoop alleen duurzaam gevangen en gekweekte vis
  • Rook mijn gerookte vis op ambachtelijke wijze op locatie
  • Behoor alweer tot de vijfde generatie van een familie palingvissers
  • Werk al sinds december 2012 zelfstandig vanuit mijn eigen mobiele viswinkel

Mijn aanpak wordt bovendien zichtbaar gewaardeerd door velen. Zo werd ik beloond met een mooie 2e plaats, toen ik in 2015 als jongste deelnemer aan de verkiezing voor de ‘Beste Visspecialist van Nederland’ meedeed! En in de AD haringtest scoort mijn haring nooit lager dan een 8,5! Kortom, geef nu aan mij door wat je wilt bestellen!

Voor wanneer wil jij een visschotel bestellen?

Het bestellen van een visschotel is uiterst eenvoudig bij mij. Je hoeft alleen maar jouw bestelling aan mij door te geven via telefoonnummer 06-30732412 of stuur een e-mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Ik hoor graag of je kiest voor mijn complete verse vis, vis voor op de bbq of een vullende vissalade. Laat mij vandaag nog weten wat voor een visschotel jij wilt bestellen, dan ga ik direct voor je aan de slag!