Op zoek naar lekkere vis nabij Culemborg?

Heb je in Culemborg zin in heerlijke verse en gerookte vis? Bezoek de vishandel van Visspecialist Jaap Struik. Wil jij vis voor op de bbq, voor in een vissalade of een hele visschotel bestellen? Benader dan mijn viswinkel. Uiteraard verkoop ik ook vis om direct van te genieten, zoals haring. Kortom, ik zorg ervoor dat jij vers, gezond en bewust vis kan eten. Wat mag mijn vishandel voor jou betekenen in Culemborg?

Meer info over onze Visspecialiteiten?

Meer weten over onze verse vis? Kom gerust langs bij onze viskar of neem contact op via de mail of de telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Ontdek welke vis je bij mijn viswinkel kunt bestellen

Ben je op zoek naar gerookte vis of verse vis voor op de bbq of voor in een rijke vissalade? Of wil je duurzaam gevangen vis bestellen in de vorm van een visschotel of een haringparty? Bij mijn viswinkel ben je aan het juiste adres. Ik verkoop alleen ASC gekweekte vis en vis die wild is gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij. Ben je in Culemborg op zoek naar vis zonder E nummers? Ik gebruik voor mijn visschotels en vissalades steeds minder toevoegingen, zoals zout en allergenen. Dit maakt van bewust mijn vis eten een duurzame keuze. Laat mij weten welke vis je wilt bestellen.

viswinkel culemborg

Ontmoet jouw visspecialist nabij Culemborg

Als zoon van palingvisser Daan Struik en de 5e generatie van een familie enthousiaste palingvissers, ben ik sinds december 2012 zelfstandig begonnen met een mobiele viswinkel. Bij mij kun je niet alleen direct vis kopen, maar ook bestellen. Wil jij voor het weekend een bbq pakket of schotel bestellen? Of heb je voor een evenement behoefte aan vissalades en visschotels? Wat jouw wens ook is, ik zorg ervoor dat jij en je gasten heerlijk en bewust verse (gerookte) vis kunnen eten. Zo heeft mijn haring nog nooit lager dan een 8,5 gescoord in de AD haringtest! Kortom, mijn vishandel staat voor kwaliteit:

  • Mijn verse vis is ook echt vers te bestellen
  • Mijn vis is duurzaam gevangen of gekweekt
  • Mijn gerookte vis rook ik ambachtelijk op locatie

Benader mijn vishandel vanuit Culemborg om verse vis, een visschotel of een vissalade te bestellen!

Breng een bezoekje aan mijn viswinkel vanuit Culemborg

Laat mijn viswinkel vanuit Culemborg weten welke verse en gerookte vis je wilt bestellen. Dan zorg ik er graag voor dat jij straks bewust de lekkerste vis kan eten. Vraag mij desgewenst ook om bereidingsadviezen voor de heerlijkste vissalades en visschotels! Bel 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Bij mijn vishandel kun je vanuit Culemborg jouw gewenste visschotel, vissalade, bbq schotel, bbq pakket, gerookte vis, haring of andere verse vis bestellen!