Lekker, gezond en bewust vis eten nabij Gouderak

Woon je in of nabij Gouderak en ben je gek op vis? Maar heb je de gouden tip nog niet mogen ontvangen voor een goede viszaak? Stop dan met zoeken en kom langs bij de vishandel van Visspecialist Jaap Struik. Ik informeer je graag over mijn grote assortiment aan verse visschotels, vissalades, vis voor op de bbq en over bijvoorbeeld mijn verse haring! Mijn vis is gezond, lekker en een bewuste keuze. Kom langs bij mijn viskar vanuit Gouderak en ik help en adviseer je graag bij het kiezen van de lekkerste vis.

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Een klein, persoonlijk bedrijf met een groot assortiment

Ik beschrijf mijn succesformule graag als een combinatie van een persoonlijk bedrijf met een verhaal en een zeer gevarieerd assortiment in duurzaam gevangen vis. Sinds december 2012 werk ik namelijk zelfstandig vanuit een mobiele verkoopwagen, maar sinds mijn vijftiende was ik al geïnteresseerd in vis. Als 5e generatie van de familie heb ik veel kennis en ervaring in de visindustrie kunnen opdoen, waardoor ik in mijn persoonlijke contact met klanten die kennis kan delen. Je kunt bij mij vanuit Gouderak voor de volgende producten terecht:

  • Vis op de bbq: bbq schotels en bbq pakketten
  • Visschotels en vissalades
  • Kant-en-klare maaltijden
  • Vers belegde broodjes
  • Gerookte vis
  • Lunch hapjes

viswinkel gouderakvishandel gouderak

Proef mijn verantwoorde vis zonder E-nummers

Waarschijnlijk wist je dat vis goed voor je is. Het staat op de schijf van 5 en het vermindert onder andere de kans op hart- en vaatziekten. Maar zelfs wanneer je voor vis kiest, is er nog onderscheid in bijvoorbeeld de duurzaamheid. Mijn vis is óf wild gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij of ASC gekweekt. Daarnaast gebruik ik veel minder zout bij het bereiden van de maaltijden en wordt veel vis zonder E-nummers verkocht. Ben je bijvoorbeeld in Gouderak op zoek naar een lekkere bbq schotel, een bbq pakket, een vissalade of een visschotel? Dan zit je bij mij goed. De kwaliteit wordt ook erkend: ik scoor in de AD haringtest nooit lager dan een 8,5. Heb je dus binnenkort een haringparty? Ik kan je verder helpen.

Kom langs bij mijn vishandel in Gouderak en proef kwaliteit

Zoek jij kwalitatief goede en duurzame vis? Kom dan langs bij Visspecialist Jaap Struik in Gouderak. Voor de lekkerste visschotels, vis voor op de bbq, vissalades, haringen of gerookte vis ben je bij mij aan het juiste adres. Bel voor meer informatie naar 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en ik help je aan de lekkerste verse vis in Gouderak!