Kies voor de beste en meest verse vis in Rossum

Wanneer je op zoek bent naar verse vis en van veel keuze houdt, dan ben je bij Visspecialist Jaap Struik aan het juiste adres. Ik sta bekend om mijn persoonlijke benadering en stel mijn klanten centraal. Voor vis op de bbq als voor vis die je direct bij mijn viskar op kunt eten, kun je bij mij terecht. Kom langs bij mijn viskar of plaats een bestelling en geniet van de lekkerste en meest verse vissoorten in Rossum.

Meer weten over onze Visspecialiteiten?

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Maak kennis met mijn assortiment en mijn verhaal in Rossum

Ik kom uit een familiebedrijf en werk inmiddels als 5e generatie sinds december 2012 vanuit een mobiele verkoopwagen. Het vak is me met de paplepel ingegoten, letterlijk en figuurlijk. Ik heb vanaf mijn vijftiende veel kennis en ervaring opgedaan in de visindustrie, waardoor ik veel over mijn brede assortiment weet. Ben je benieuwd naar wat ik aanbied in Rossum? Je kunt bij mij terecht voor:

  • Belegde broodjes met verse vis om zo te eten of mee te nemen
  • Visschotels en vissalades voor feestjes, verjaardagen, bbq’s of lekker voor zo
  • Kant-en-klare maaltijden met vers bereide vis
  • Vis voor op de bbq: bbq schotels en bbq pakketten
  • Vers gerookte vis, live bij de viswinkel in Rossum gerookt
  • Lunch hapjes

viswinkel rossum

vishandel rossum

visspecialist rossum

Ga voor vis zonder E-nummers in Rossum

Wist jij al dat vis ontzettend gezond is en het risico op hart- en vaatziektes verlaagt? Vis is niet voor niets opgenomen in de schijf van vijf. Zelf probeer ik de vis dan ook op een zo gezond mogelijke manier klaar te maken. Ik verkoop enkel vis welke is gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij, of welke ASC gekweekt is. En die kwaliteit is te merken: mijn haring wordt nooit met lager dan een 8.5 beoordeeld door de AD haringtest! Daarnaast gebruik ik weinig tot geen zout bij het bereiden van mijn maaltijden en bevat mijn vis geen E-nummers. Zo weet je zeker dat je visschotel, je bbq pakket of je broodje haring een bewuste keuze is in Rossum!

Kies voor verse vis en kom langs in Rossum

Voor een heerlijk verse visschotel, vis voor op de bbq of voor een lekkere haring om zo op te eten, kun je bij mij terecht in Rossum. Plaats een bestelling of kom langs bij mijn viswinkel en ik adviseer je graag over het kiezen van de juiste vissoorten. Bel naar 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en ik help je graag verder met mijn verse, duurzame vis in Rossum!