Kies voor duurzaam gevangen vis

Eet jij graag duurzame vis? Kom dan duurzaam gevangen vis bestellen bij Visspecialist Jaap Struik. Ik verkoop diverse soorten verse vis en kant-en-klare visgerechten. Wil jij duurzame vis voor op de bbq? Heb jij zin in rijke vissalades? Of kijk jij nu al uit naar een complete haringparty? Wat jouw wens ook is, bij mij kun je precies die duurzame vis bestellen, waar jij zin in hebt.

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Ontdek mijn aanbod in duurzame vis

De vis die je bij mij kunt kopen, is gegarandeerd wild en duurzaam gevangen vis uit een MSC gecertificeerde visserij of ASC gekweekte vis. Mijn uitgangspunt is namelijk ‘kwaliteit leveren door toeval uit te sluiten’. Ik doe geen concessies op kwaliteit en lever alleen de beste en gezondste producten. Hierdoor voer ik al jaren het label ‘duurzame keuze’ (het blauwe kaartje) voor mijn vis. Wil je niet alleen bewust eten qua duurzaamheid, maar ook qua gezondheid? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik gebruik namelijk steeds minder zout en allergenen in mijn visgerechten. En wil jij graag duurzame vis zonder E nummers eten? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Geef jouw wensen direct aan mij door.

duurzame vis

duurzaam gevangen vis

Waarom mijn duurzaam gevangen vis kopen verstandig is

Op enkele punten werkt mijn mobiele viswinkel anders dan andere viswinkels. Deze punten som ik graag even voor je op:

  • Ik lever alleen verse, duurzame vis, ook op bestelling
  • Ik verkoop enkel duurzaam gevangen en gekweekte vis
  • Ik rook mijn gerookte vis op locatie op ambachtelijke wijze
  • Ik behoor alweer tot de vijfde generatie van een familie palingvissers
  • Ik werk al sinds december 2012 zelfstandig vanuit mijn eigen mobiele vishandel

Een ander punt dat het melden waard is, is dat ik in 2015, als jongste deelnemer aan de verkiezing voor de ‘Beste Visspecialist van Nederland’, beloond werd met een mooie 2e plaats! En mijn haring? Die scoort in de AD haringtest nooit lager dan een 8,5! Kortom, kies ook voor mijn duurzame vis!

Kom bij mij duurzame vis kopen

Wil jij graag bewust genieten van heerlijke, verse en duurzaam gevangen vis? Geef dan aan mij door welke vis jij wenst voor jouw lunch, diner, bbq of evenement. Laat mij jouw wensen weten, door te bellen naar 06-30732412 of stuur een e-mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Ik help jou graag aan de lekkerste duurzaam gevangen vis!