Op zoek naar lekkere vis nabij Beusichem?

Ben je op zoek naar een goede vishandel in de omgeving van Beusichem? Eentje waar je heerlijke verse en gerookte vis kunt bestellen? Breng dan een bezoekje aan Visspecialist Jaap Struik. Bij deze viswinkel vind je de lekkerste vis voor op de bbq, voor in een visschotel of vissalade, of om direct op te peuzelen, zoals haring. Dus wil jij ook lekker, gezond en bewust vis eten? Breng dan vanuit Beusichem een bezoekje aan mijn vishandel.

Meer weten over onze Visspecialiteiten?

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Ontdek welke vis je bij mijn viswinkel kunt bestellen

Of je nou zin hebt in gerookte vis, verse vis, een rijke visschotel, een frisse vissalade, een volledige vis voor op de bbq of een gezellige haringparty, bij mij kun je alleen maar duurzaam gevangen vis bestellen. Deze vis is wild gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij of het gaat om ASC gekweekte vis. Deze keurmerken geven aan dat bewust vis eten een duurzame keuze is. Zo verkoop ik in Beusichem alleen vis zonder E nummers. En in mijn maaltijden, zoals de visschotels en vissalades, zitten steeds minder toevoegingen zoals zout en allergenen. Dus, welke vis wil jij bestellen?

viswinkel beusichem

Breng een bezoekje aan deze visspecialist vanuit Beusichem

Sinds december 2012 werk ik, zoon van palingvisser Daan Struik en de 5e generatie van een familie enthousiaste palingvissers, zelfstandig vanuit een mobiele verkoopwagen. Het bijzondere aan deze rijdende viswinkel, is dat je hier ook vis kan bestellen. Wil jij een bbq pakket of schotel, een vissalade of een volledige visschotel bestellen? Alles kan. Als jij bewust vis wilt eten, of dat nou een verse, gerookte vis of haring is, dan maak ik deze graag heerlijk voor je klaar. Ik scoor niet voor niets nooit lager dan een 8,5 in de AD haringtest! Hierbij enkele kernpunten van mijn vishandel:

  • Mijn verse vis is ook echt vers te bestellen
  • Mijn vis is duurzaam gevangen of gekweekt
  • Mijn gerookte vis rook ik ambachtelijk op locatie

Kortom, kom vanuit Beusichem jouw favoriete vis bestellen bij mijn vishandel!

Bezoek mijn viswinkel vanuit Beusichem

Wil jij in Beusichem weten welke verse en gerookte vis je bij mijn viswinkel kan bestellen? Geef aan mij door dat je bewust vis wilt eten en ik informeer je over mijn aanbod. Uiteraard voorzie ik je ook graag van bereidingsadviezen voor de heerlijkste visschotels en -salades! Bel 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en kom bij mij een bbq pakket, bbq schotel, visschotel, vissalade, gerookte vis, haring of andere verse vis bestellen voor in Beusichem!