Op zoek naar verse, duurzaam gevangen vis in Gouda?

Zoek je in of nabij Gouda een goede vishandel waar de vis duurzaam gevangen is? Visspecialist Jaap Struik heeft de lekkerste verse en gerookte vis voor in je visschotel, op de bbq of voor in je vissalade. Ook heb ik vis om direct op te kunnen eten, zoals mijn bekende verse haring. Kom vandaag nog langs bij mijn vishandel en eet lekker, gezond en bewust vis in Gouda.

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Ervaar mijn persoonlijke benadering in Gouda

Sinds december 2012 werk ik zelfstandig vanuit een mobiele verkoopwagen en draag ik het familieverhaal met mij mee. Vanaf mijn vijftiende ben ik actief bezig met vis en als 5e generatie ging ik in dienst bij mijn vader Daan Struik. Toen de toekomst in de palingvisserij onzeker werd, is er besloten om een visspeciaalzaak met een rijdende verkoopwagen te openen. Hier rijd ik inmiddels enkele jaren trots in rond! Door mijn kleinschalige karakter bied ik een goede kwaliteit aan mijn klanten en adviseer ik mijn klanten over mijn vissoorten. Persoonlijk contact staat namelijk hoog in het vaandel bij mij. Zoek je in Gouda daarom kant-en-klare maaltijden, gerookte vis, belegde broodjes, lunch hapjes of saladeschotels? Laat je door mij adviseren.

 

vishandel gouda

viswinkel gouda

Duurzame vis nabij Gouda: beloond met prijzen

Ik voer samen met mijn familie al jaren het label “duurzame keuze” voor onze vis. De vis is namelijk wild gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij of het is ASC gekweekte vis. Daarnaast is het eten van mijn vis gezond: ik gebruik namelijk steeds minder zout in de maaltijden en verkoop ik alleen maar vis zonder E-nummers. Dat mijn vis vers, gezond en verantwoord is, is dan ook niemand ontgaan: ik scoor namelijk nooit lager dan een 8,5 in de AD haringtest! Wil jij mijn haring dus bestellen voor jouw haringparty? Of zoek je een vis voor op de bbq? Bij mij kan je ook een bbq pakket bestellen! Voeg een vissalade aan je bbq toe en jouw bbq in Gouda kan niet meer stuk.

Kom langs bij mijn viswinkel vanuit Gouda

Ben je op zoek naar verantwoorde, gezonde en verse vis voor in jouw vissalade, voor op de bbq of zoek je misschien wel complete visschotels? Ervaar vandaag nog mijn kleinschalige karakter en laat je persoonlijk informeren over mijn vele vissoorten. Bel naar 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en geniet binnen de kortste keren van mijn duurzaam gevangen haring, mijn gerookte vis of van mijn vissalade in Gouda!