Ga in Haastrecht voor vis van hoge kwaliteit

Weet je niet goed waar je naar toe moet wanneer je zin hebt in verse vis? Kom langs bij Visspecialist Jaap Struik en ervaar de smaak van verse, duurzaam gevangen vis. Ik adviseer je graag over mijn vele vissoorten en luister naar je wensen. Voor zowel vis op je bbq als voor vis die je gelijk lekker op kunt peuzelen, kun je bij mij terecht. Kom langs of bestel en proef de lekkerste vissoorten in Haastrecht.

Meer weten over onze Visspecialiteiten?

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Een mooi verhaal en een mooi assortiment in Haastrecht

Met trots werk ik als 5e generatie sinds december 2012 zelfstandig vanuit een mobiele verkoopwagen. Het vak is me letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten en dat is goed te merken aan mijn kennis met betrekking tot mijn brede assortiment. Ik heb me vanaf mijn vijftiende verdiept in de visindustrie en deel deze kennis dan ook graag met mijn klanten. Ben je benieuwd naar het aanbod in vis voor jou in Haastrecht? Ik kan je onder andere verblijden met:

  • Belegde broodjes met verse vis
  • Visschotels en vissalades voor feestjes, verjaardagen, bbq’s of lekker voor zo
  • Kant-en-klare maaltijden met vers bereide vis
  • Vis voor op de bbq: bbq schotels en bbq pakketten
  • Vers gerookte vis, live bij de vishandel in Haastrecht gerookt
  • Lunch hapjes

viswinkel haastrecht

viswinkel haastrecht

viswinkel haastrecht

Eet bewust en kies voor mijn vis zonder E-nummers in Haastrecht

Vis is ontzettend gezond! Zo verlaagt het eten van vis de risico’s op hart- en vaatziekten. Dit betekent dat vis, naast het feit dat het erg lekker is om te eten, ook goed voor je is. Ik verkoop enkel vis welke is gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij, of de vis is ASC gekweekt. Daarnaast gebruik ik zo min mogelijk zout tijdens het bereiden van de maaltijden en verkoop ik vis zonder E-nummers. Ben je dus van plan om een bbq schotel te bestellen in Haastrecht? Bij zowel mijn bbq pakketten als bijvoorbeeld mijn gerookte vis, weet je zeker dat je verantwoord eet. De AD haringtest beaamt dit ook: mijn haring wordt altijd met een 8,5 of hoger beoordeeld!

Kom langs bij mijn viswinkel in Haastrecht

Verlang jij ook naar van die heerlijke vers gevangen vis? Ga dan snel langs bij de vishandel van Visspecialist Jaap Struik en bestel een heerlijk bbq pakket, een visschotel, een vissalade of eet bij de vishandel een lekker broodje haring! Bel vanuit Haastrecht naar 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en plaats direct een bestelling! Ervaar de smaak van verse, duurzaam gevangen vis zonder E-nummers in Haastrecht!