De verste vis nabij Hardinxveld

Kom vanuit Hardinxveld langs bij Visspecialist Jaap Struik en proef de lekkerste gerookte en verse vis. Ik verkoop onder andere vis voor directe consumptie, zoals mijn bekroonde verse haring, maar ook diverse visschotels, vissalades en vis voor op de bbq. Ook lekker, gezond en bewust genieten van mijn vis? Kom dan langs en ik voorzie je graag van advies over het kiezen van de juiste vissoorten voor jouw gerecht of bbq in Hardinxveld.

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Ontdek mijn diverse assortiment in Hardinxveld

Ik werk sinds december 2012 zelfstandig vanuit een mobiele verkoopwagen. Echter was ik al vanaf mijn vijftiende geïnteresseerd in vis en heb ik als 5e generatie veel kennis op kunnen doen over mijn huidige assortiment. Ik bied door mijn kleinschalige karakter een goede kwaliteit aan aan mijn klanten en daarom staat persoonlijk contact hoog bij mij in het vaandel. Je kunt bij mij vanuit Hardinxveld voor de volgende producten terecht:

  • Visschotels en vissalades
  • Vis op de bbq: bbq schotels en bbq pakketten
  • Kant-en-klare maaltijden
  • Gerookte vis
  • Vers belegde broodjes
  • Lunch hapjes

Ik help je graag met het samenstellen van een visschotel, een bbq schotel of een bbq pakket! Kom langs bij mijn viswinkel vanuit Hardinxveld-Giessendam en ik informeer je graag over mijn diverse vissoorten.

viswinkel hardinxveld

vishandel hardinxveld

visspecialist hardinxveld

Kies in Hardinxveld voor duurzame vis zonder E-nummers

Over het algemeen weten veel mensen dat vis goed is: het eten van vis verlaagt het risico op hart- en vaatziekten en komt dan ook voor in de schijf van vijf. Echter is het nog gezonder om voor mijn vis te kiezen! Ik voer namelijk met mijn familie al jaren het label “duurzame keuze” voor onze vissoorten. Dit gebruik ik, omdat ik in mijn maaltijden minder zout gebruik en alleen vis zonder E-nummers verkoop. Ook is de vis in bijvoorbeeld mijn bbq schotels, bbq pakketten en vissalades wild gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij of het gaat om ASC gekweekte vis. En dit proef je in mijn vis: ik scoor bijvoorbeeld met mijn haring nooit lager dan een 8,5 in de AD haringtest. Jouw haringparty in Hardinxveld-Giessendam zal dus nooit teleurstellen met mijn verse vis.

Breng een bezoek aan mijn vishandel in Hardinxveld

Organiseer jij in Hardinxveld-Giessendam een haringparty, vier je je verjaardag of heb je gewoon zin in een visschotel, vissalade of vis voor op de bbq? Bestel dan mijn duurzaam gevangen vis of kom langs bij mijn viswinkel en eet bewust vis zonder E-nummers. Informatie over mijn assortiment? Bel dan naar 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en ik sta je graag te woord over mijn verse vis!