Op zoek naar een visspecialist?

Ben jij op zoek naar een bewezen vishandel? Omdat jij spontaan zin hebt in duurzame, verse vis? Of ben je op zoek naar complete visschotels of vissalades voor een feestje of evenement? Neem dan contact op met Visspecialist Jaap Struik. Voor al jouw wensen aangaande vis, ben je bij mij aan het juiste adres. Of je nou wilt genieten van een enkele haring of een complete haringparty wilt geven. Ook kun je bij mij de lekkerste vis voor op de bbq bestellen. Kortom, wat mag mijn viswinkel voor jou betekenen?

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Ontdek het aanbod aan vis van mijn viswinkel

Het uitgangspunt van mijn mobiele vishandel, is zo veel mogelijk mensen aan duurzame, verse vis helpen. Dit doe ik door zo goed mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Wil jij alleen vis zonder E nummers eten? Geen probleem. Als ervaren visspecialist kan ik er voor zorgen dat er zo min mogelijk toevoegingen in jouw vissalade of visschotel belanden. Tegenwoordig gebruik ik in mijn viswinkel sowieso al een stuk minder allergenen en zout. Waar ik je verder nog op wil wijzen, is dat de vis van mijn vishandel gegarandeerd wild gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij of ASC gekweekt is.

viswinkel

viswinkel

Ontdek de kernwaarden van mijn viswinkel

In december 2012 heb ik, als jonge visspecialist, mijn eigen mobiele vishandel opgericht. Deze keus was niet heel verrassend. Ik ben namelijk al de 5e generatie van een gepassioneerde familie palingvissers. Als je bij mijn vishandel verse vis bestelt, dan ben je ervan verzekerd dat mijn:

  • Verse vis ook echt vers te bestellen is
  • Vis duurzaam gevangen of gekweekt is
  • Gerookte vis ambachtelijk gerookt wordt

Deze continue kwaliteit is veel mensen al opgevallen. Zo wordt de haring van mijn viswinkel in de AD haringtest nooit lager gescoord dan met een 8,5! En toen ik in 2015 meedeed aan de verkiezing voor de ‘Beste Visspecialist van Nederland’, werd ik, als jongste visspecialist, beloond met een mooie 2e plaats! Kortom, breng een bezoekje aan mijn vishandel en geniet ook van de lekkerste verse vis!

Neem contact op met mijn vishandel

Wil jij bij mijn vishandel vis bestellen voor een feest, samenzijn of evenement? Of wil jij weten waar en wanneer mijn viswinkel te bezoeken is voor lekkere, verse haring? Neem contact met mij op. Als visspecialist voorzie ik jou graag van de lekkerste vis en geef ik bovendien handige bereidingstips erbij! Bel 06-30732412 of stuur een e-mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en laat mijn vishandel jouw wensen vertalen in heerlijke verse vis!