Kies voor de lekkerste verse en duurzame vis in Moordrecht

Heb jij in Moordrecht zin in verse vis? Ben je op zoek naar lekkere gerookte vis, vis voor op de bbq, of naar vis die je gelijk lekker op kunt eten, zoals verse haring? Kom dan langs bij de viswinkel van Visspecialist Jaap Struik. Ik verkoop enkel verse vis welke duurzaam is gevangen. Wil je ook lekker, bewust en duurzaam vis eten in Moordrecht? Breng dan een bezoekje aan mijn vishandel en proef de lekkerste vissoorten.

Meer weten over onze Visspecialiteiten?

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Maak kennis met mijn familiebedrijf en assortiment

Als 5e generatie werk ik trots sinds december 2012 zelfstandig vanuit een mobiele verkoopwagen. Ik ben als kleine jongen opgegroeid met de visindustrie en heb me er sinds mijn vijftiende levensjaar dan ook goed in verdiept. Ik heb inmiddels vele jaren kennis en ervaring op kunnen doen en weet daarom ook veel over het brede assortiment. Door deze kennis te delen via mijn persoonlijke contact met klanten, ben ik meer dan een visverkoper alleen. Je kunt bij mij terecht voor de volgende visproducten in Moordrecht:

  • Vers belegde broodjes met verse vis
  • Visschotels en Vissalades
  • Kant-en-klare maaltijden met vers bereide vis
  • Vis op de bbq: bbq schotels en bbq pakketten
  • Vers gerookte vis, live bij de viswinkel gerookt
  • Lunch hapjes

viswinkel moordrechtvishandel moordrechtvisspecialist moordrecht

Vers gevangen vis zonder E-nummers in Moordrecht

Wist jij al dat vis opgenomen is in de schijf van 5 en onder andere het risico op hart- en vaatziekten verlaagt? Vis is dus naast dat het onwijs lekker is, ook gezond voor je. Mijn familie en ik verkopen enkel vis gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij of ASC gekweekte vis. Omdat ik mijn vis op een zo gezond mogelijke manier wil verkopen, gebruik ik zo min mogelijk zout tijdens het bereiden van de maaltijden en verkoop ik enkel vis zonder E-nummers. Zo weet je zeker dat wanneer je ervoor kiest om een bbq schotel of pakket te bestellen, of wanneer je een visschotel bij mij koopt, je bewust en lekker kunt eten. En critici beamen deze kwaliteit: de AD haringtest beoordeelt mijn haring nooit lager dan met een 8,5!

Kies voor de verste vis in Moordrecht en kom langs bij mijn viswinkel

Kom langs bij mijn vishandel in Moordrecht en proef echte kwaliteit. Voor al jouw vissalades, visschotels, vis voor op de bbq, of voor vers belegde broodjes met bijvoorbeeld haring ben je bij mij aan het juiste adres. Bel voor verdere vragen en bestellingen naar 06-30732412 of stuur een mail naar info@visspecialistjaapstruik.nl en ik voorzie je graag van duurzame, verse en lekkere vis in Moordrecht!