Bewust vis eten: eet vis zonder E-nummers

Zoek je een professionele viswinkel die begrijpt hoe belangrijk het is om bewust bezig te zijn met je voeding? Kom dan langs bij de viszaak van Visspecialist Jaap Struik en laat je informeren. Ik heb een groot assortiment aan vis zonder E-nummers bestaande uit onder andere vis voor op de bbq, visschotels, vissalades en verse haring. Waarmee kan ik jou helpen?

Meer info over onze Visspecialiteiten

Wilt u meer weten over onze verse vis? Kom langs bij onze viskar of neem contact met ons op via mail of telefoon. Klik hieronder op de button om gelijk contact op te nemen.

Maak kennis met mijn assortiment zonder E-nummers

Het vak is mij van kinds af aan letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. Ik kom namelijk uit een vissersfamilie en werk inmiddels als de 5e generatie sinds december 2012 vanuit mijn eigen mobiele verkoopwagen. Ik heb vanaf mijn vijftiende ervaring opgedaan in de visindustrie en weet als geen ander hoe belangrijk bewust vis eten is. Daarom heb ik een groot assortiment aan vis zonder E-nummers:

  • Belegde broodjes met verse vis om zo te eten of mee te nemen
  • Visschotels en vissalades voor feestjes, verjaardagen, bbq’s of lekker voor zo
  • Kant-en-klare maaltijden met vers bereide vis
  • Vis voor op de bbq: bbq schotels en bbq pakketten
  • Vers gerookte vis, live bij de viswinkel gerookt
  • Lunch hapjes

Zoek je haringen voor je haringparty of zoek je een bbq schotel? Dan zorg ik ervoor dat de vis naar jouw wensen wordt bereid in mijn viswinkel. Ik voeg er geen E-nummers, zout en allergenen aan toe.

 

 

bewust vis eten

bewust vis eten

 

Bewust vis eten: eet duurzaam gevangen vis

Naast het feit dat ik geen E-nummers aan mijn vis toevoeg, zorg ik er ook voor dat mijn vis duurzaam wordt gevangen. Ik verkoop namelijk vis welke enkel is gevangen uit een MSC gecertificeerde visserij of welke ASC gekweekt is. Deze kwaliteit wordt dan ook beaamd door het AD: mijn haring scoort nooit lager dan een 8,5 in de AD haringtest! Kies daarom ook voor mijn duurzaam gevangen vis zonder E-nummers en start met bewust vis eten. Je weet zo zeker dat jouw visschotel, je gerookte vis of je vis voor op de bbq op een verantwoorde manier is klaargemaakt!

Kies voor verse, duurzame vis zonder E-nummers

Start ook met bewust vis eten en bestel vis zonder E-nummers bij mij. Kies voor een heerlijke vis voor op de bbq, een verse vissalade of voor een broodje haring en je bent ervan verzekerd dat jouw verse vis duurzaam is gevangen en geen E-nummers bevat! Kom langs bij mijn vishandel. De viswinkel bereik je door te bellen naar 06-30732412 of door een mail te sturen naar info@visspecialistjaapstruik.nl. Ik help je als visspecialist graag verder met het bewust eten van vis, zonder E-nummers!